Skillbox Summer Camp: Έκπτωση 30% σε όλα τα σεμινάρια!

Είστε έτοιμοι; Και αυτό το καλοκαίρι "κατασκηνώνουμε" στο Skillbox SUMMERCAMP και αξιοποιούμε τον χρόνο μας για την προσωπική και επαγγελματική μας ανάπτυξη! Γεμίζουμε τις αποσκευές μας με δεξιότητες και προετοιμαζόμαστε για νέες ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα.

Η ανάγκη μας να ταξιδέψουμε φέτος είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Μαζί με τα προσωπικά μας αντικείμενα και όσα θέλουμε να μας συντροφεύσουν στις διακοπές μας, φροντίσαμε να σας προσφέρουμε μια καλοκαιρινή προσφορά για να ενθαρρύνουμε όλους όσοι επιθυμούν να επενδύσουν και στην εκπαίδευση τους.

Για άλλη μια χρονιά σας προσφέρουμε ένα επιπλέον κίνητρο για να περάσετε δημιουργικά τις μέρες του καλοκαιριού. Από σήμερα και μέχρι τις 31 Ιουλίου μπορείτε να αγοράζετε τα αγαπημένα σας σεμινάρια με έκπτωση 30%! Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ!

Πρόσβαση σε όλο το υλικό των certificates χωρίς ενάρξεις για όλον τον Ιούλιο

Μπορείτε πλέον να αγοράζετε και να παρακολουθείτε τα Certificates χωρίς να περιμένετε να ανοίξουν οι ενότητες από εβδομάδα σε εβδομάδα. Για πρώτη φορά και μόνο για τον μήνα Ιούλιο, όσο τρέχει η προσφορά μας, απολαμβάνετε όλη τη γνώση χωρίς καθυστερήσεις αποκτώντας πρόσβαση με την αγορά σας σε ολόκληρο το υλικό των Advanced Certificatied Courses by ACTA. Έτσι, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή έχετε ελεύθερο χρόνο να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει. Η πρόσβαση στο υλικό θα είναι ανοιχτή για τουλάχιστον 2 έτη! Δείτε τις τιμές όπως διαμορφώνονται με την έκπτωση:

Marketing & Πωλήσεις

Οργάνωση & Διοίκηση

Προσωπική Ανάπτυξη


-30% σε όλα μας τα online σεμινάρια

Επιλέξτε το online σεμινάριο σύντομης διάρκειας που σας ενδιαφέρει και αγοράστε το με έκπτωση 30%. Όλα τα online σεμινάρια μας είναι πιστοποιημένα από την ACTA*, τον τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


| Δείτε εδώ όλα μας τα σεμινάρια συγκεντρωμένα |

Η προσφορά είναι ήδη ενσωματωμένη και δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε κάποιον κωδικό κουπονιού!

*Το Φύγε από το 95% παρέχει μόνο βεβαίωση Skillbox.gr

Και μην ξεχνάτε! Μπορείτε να πάρετε το Skillbox μαζί σας όπου και αν πάτε φέτος διακοπές. Η πλατφόρμα είναι συμβατή με όλες τις smart συσκευές για να είστε σίγουροι ότι όποτε κι αν σας έρθει η όρεξη να εκπαιδευτείτε, η απόσταση που μας χωρίζει είναι μόλις μερικά taps μακριά!

Καλό καλοκαίρι 🌞

Loading