Slime Rancher 2: Το πολύχρωμο simulation game αποκτά sequel

Το Slime Rancher είναι ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να τα παίξεις για να εκτιμήσεις την αξία τους και μάλιστα άργησε να βρει τον δρόμο του, αφού η early access κράτησε για σχεδόν 20 μήνες μέχρι να αποφασίσει η εταιρεία να το βγάλει στο κοινό (1η Αυγούστου 2017). Τελικά, το simulation game κατάφερε να σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο sequel.

Η ανακοίνωση έγινε στην παρουσίαση των Microsoft και Bethesda στην E3 2021, και το Slime Rancher 2 αναμένεται πλέον μέσα στο 2022 για Windows PC (Steam, Epic Games Store), Xbox Series X/S και Xbox One, αλλά και στην υπηρεσία Game Pass από την πρώτη ημέρα του λανσαρίσματος του.

Δεν έχουν γίνει πολλές λεπτομέρειες γνωστές σχετικά με την υπόθεση, αν και αναφέρεται πως η πρωταγωνίστρια Beatrix LeBeau ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στο Far Far Range και θα χρειαστεί να διασχίσει τη Slime Sea. Επομένως, περιμένουμε έναν ακόμη μεγαλύτερο κόσμο με δυνατότητες εξερεύνησης που δεν υπήρχαν στο πρώτο παιχνίδι. Υποθέτουμε ότι θα είναι και πάλι γεμάτο χαριτωμένα slimes που μαζεύεις και ταΐζεις, ενώ αναμένουμε περισσότερες επιλογές για το χτίσιμο της φάρμας σου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading