Spectacles 3: Η νέα γενιά των "έξυπνων" γυαλιών της Snap με δυνατότητα λήψης σε 3D

Η Snap Inc. εξακολουθεί να εξελίσσει τα Spectacles και λανσάρει την τρίτη γενιά τους, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει κοινό που ενδιαφέρεται για το ιδιαίτερο αυτό gadget.

Τα νέα Snap Spectacles 3 έρχονται με δύο κάμερες HD σε κάθε πλευρά, έτσι ώστε να προσφέρουν τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και video σε 3D. Στη συνέχεια μπορείς να μεταφέρεις αυτές τις λήψεις στο smartphone (μέσω Bluetooth ή WiFi) και να τις δεις στην εφαρμογή Snapchat “πειράζοντας” το βάθος πεδίου από εκεί. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και 3D Viewer, ουσιαστικά ένα cardboard για να τοποθετείς εκεί το smartphone και να παρακολουθείς τις λήψεις σου στο στυλ του Google Cardboard. Η λήψη των φωτογραφιών γίνεται σε ανάλυση 1642 x 1642 και των videos σε ανάλυση 1216 x 1216 σε portrait ή landscape διάταξη.

Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό, τα Spectacles 3 έρχονται με κυκλικούς φακούς σε τετράγωνο πλαίσιο και σε χρώμα Carbon ή Mineral. Το περίγραμμα είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, ενώ οι φακοί είναι αρκετά σκούροι με αποτέλεσμα να μην είναι ιδανική η χρήση τους όταν πέφτει ο ήλιος.

Οι φωτογραφίες και τα videos αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη μνήμη 4GB (100 videos ή 1200 φωτογραφίες) και η μπαταρία προσφέρει αυτονομία για λήψεις 70 videos ή 200+ φωτογραφίες με μια φόρτιση. Η πλήρης φόρτιση ολοκληρώνεται μετά από περίπου 75 λεπτά μέσω υποδοχής USB Type-C.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η τιμή των Spectacles 3, αφού η Snap Inc. ζητά $379, δηλαδή σχεδόν διπλάσια χρήματα σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση! Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει και οι παραδόσεις θα αρχίσουν το φθινόπωρο.

[Snap]

Loading