Software Sale στο Keysfan με άδειες Windows και Office σε πολύ χαμηλές τιμές

Τα Windows 11 και Office 2021 είναι οι τελευταίες εκδόσεις των δημοφιλών λογισμικών της Microsoft. Αμφότερες φέρνουν αρκετές καινοτομίες στην ευκολία χρήσης και την ασφάλεια, γι’ αυτό και έχουν γίνει ήδη ανεβαίνουν στις προτιμήσεις των χρηστών σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Το Windows 11 συμπεριλαμβάνει τους τελευταίους μηχανισμούς ασφαλείας που σχεδίασαν οι προγραμματιστές της Microsoft, ενώ το Quick Layout είναι από τα πιο ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά που επιταχύνουν σημαντικά τις διαδικασίες και την παραγωγικότητα των χρηστών.

Στο Office 2021 η εμφάνιση και η αίσθηση είναι σε μεγάλο βαθμό ίδια, αλλά κάποια χαρακτηριστικά έχουν βελτιωθεί σημαντικά και το περιβάλλον χρήσης είναι πιο καθαρό. Για παράδειγμα, πλέον είναι πολύ πιο εύκολο να συνεργαστείς με άλλους χρήστες επάνω σε ανοικτά αρχεία βλέποντας σε πραγματικό χρόνο την επεξεργασία του καθενός.

keysfan-super-sale-september.jpg

Πως να προμηθευτείς γνήσια Windows και Office

Η πρώτη λογική σκέψη είναι να επισκεφθείς το κατάστημα της Microsoft, αλλά η επίσημη τιμή για το Office 2021 πλησιάζει τα €400, ένα νούμερο απαγορευτικό για τον μέσο καταναλωτή. Στο κατάστημα Keysfan, όμως, μπορείς να βρεις γνήσια και νόμιμη άδεια χρήσης με μόλις €14.13 αν πάρεις το πακέτο των 5 κλειδιών, ενώ για το Windows 10 αρκούν μόλις €6.14 και έπειτα μπορείς να αναβαθμίσεις δωρεάν στο Windows 11!

Χωρίς την χρήση κουπονιού, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω προσφορές:

Το Keysfan είναι ένα online κατάστημα που εξειδικεύεται στην πώληση κλειδιών - αδειών χρήσης για λειτουργικά συστήματα, games και σούιτες γραφείου εδώ και πολλά χρόνια, ενώ διακρίνεται και για την 24/7 online εξυπηρέτηση των πελατών λύνοντας οποιοδήποτε θέμα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Δηλώνοντας τα παρακάτω κουπόνια στο ταμείο λαμβάνετε έκπτωση 50% και 62% αντίστοιχα στα προϊόντα που ακολουθούν:

Κουπόνι KSF50 (έκπτωση 50%)

Κουπόνι SKF62 (έκπτωση 62%)

Χρήσιμο Λογισμικό

Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com


    Loading