Sony: Ετοιμάζει την απάντηση της στο Xbox Game Pass

Έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές ότι η υπηρεσία Xbox Game Pass είναι ίσως ό,τι καλύτερο υπάρχει σε συνδρομητική πλατφόρμα για τους gamers, καθώς με μια maximum μηνιαία συνδρομή €12.99 για το Ultimate πρόγραμμα αποκτάς πρόσβαση σε περισσότερα από 250 παιχνίδια για Xbox και PC, με τη λίστα να ανανεώνεται διαρκώς και φυσικά να εμπλουτίζεται από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας με τους νέους τίτλους των Microsoft Studios.

Οι gamers περιμένουν εδώ και αρκετό καιρό μια απάντηση από τη Sony για το PlayStation και τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Ο CEO της SIE (Sony Interactive Entertainment) κ. Jim Ryan αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα TASS ότι σύντομα θα έχουμε νέα, αν και τόνισε πως η Sony έχει ήδη διαθέσιμη τη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Now που επιτρέπει στους gamers να παίζουν κάποια παιχνίδια των PS3 και PS4. Σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει όσα το Game Pass, ενώ μοιάζει απίθανο η Sony να προσφέρει τους πρωτοκλασάτους τίτλους της μέσω συνδρομητικής υπηρεσίας.

Δεν μπορούμε να μαντέψουμε τι ακριβώς θα είναι αυτά τα νέα, αλλά θα ποντάραμε σε μια περαιτέρω ενίσχυση του PS Plus ή/και ενσωμάτωση του PlayStation Now στο PS Plus με την προσθήκη πολύ περισσότερων τίτλων.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading