Sony: Εξαγόρασε την εταιρεία πίσω από το remake του Demon's Souls

Δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση η συγκεκριμένη εξαγορά, αλλά δεν παύει να είναι πάντοτε σημαντική η επίσημη προσθήκη ενός σημαντικού gaming studio στην ομάδα της Sony. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πλέον η Bluepoint Games αποτελεί μέλος των PlayStation Studios, ενώ επιβεβαιώθηκε πως ήδη εργάζεται επάνω σε ένα νέο project.

Η Bluepoint Games έφτιαξε το όνομα της τα τελευταία χρόνια χάριν στα εξαιρετικά remakes παιχνιδιών, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα το Demon’s Souls, Uncharted: The Nathan Drake Collection και Shadow of the Colossus. Αυτή τη φορά, ωστόσο, το νέο project θα είναι original τίτλος και όχι κάποιο remake.

Εντείνεται, λοιπόν, η τεράστια μάχη μεταξύ των Microsoft και Sony, καθώς αμφότεροι οι δύο μεγαλύτεροι παίκτες στη βιομηχανία του gaming πραγματοποιούν εξαγορές άλλων studios προκειμένου να ενισχύσουν τα οικοσυστήματα τους με αποκλειστικότητες. Σίγουρα η εξαγορά της Bluepoint Games δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν της Bethesda από τη Microsoft, αλλά δεν παύει να είναι ένα καλό χαρτί στα χέρια της Sony.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Sony]

Loading