Sony PSVR2: Επίσημα teardown videos για να γνωρίσουμε καλύτερα το headset

Μία εβδομάδα απέμεινε για το λανσάρισμα του PSVR2 και ήδη το ενδιαφέρον των gamers για το νέο headset εικονικής πραγματικότητας έχει χτυπήσει κόκκινο, μιας και η Sony δείχνει ιδιαίτερα αφοσιωμένη στο να προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία που θα υποστηρίζεται από πολλούς τίτλους.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η εταιρεία δημοσίευσε δύο επίσημα videos από τους τεχνικούς της που «διαλύουν» το PSVR2 για να δείξουν και να εξηγήσουν στο κοινό τις ιδιαιτερότητες, την φιλοσοφία και την προηγμένη τεχνολογία της συσκευής και των τηλεχειριστηρίων PSVR2 Sense.

Στο πρώτο από αυτά θα πάρετε μια καλή εικόνα από το hardware του PSVR2, με τον Takamasa Araki της ομάδας σχεδιασμού να εξηγεί πως κατάφεραν να βρουν την τέλεια ισορροπία για την κατασκευή, την εργονομία, την άνετη χρήση, την ψύξη και την μοναδική ποιότητα των γραφικών. Στο δεύτερο, ο Takeshi Igarashi της ομάδας σχεδιασμού περιφερειακών αναλύει την τεχνολογία tracking του τηλεχειριστηρίου και την απίστευτη ακρίβεια στην αναγνώριση των κινήσεων του χρήστη, ακόμη και των δακτύλων του χεριού του.

Το Sony PSVR2 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τις 22 Φεβρουαρίου 2023.

Loading