Η Sony κάνει το επόμενο βήμα στην τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου με τα ακουστικά WH-1000XM3

  • Ο νέος HD επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου QN1 αποτελεί μια περαιτέρω εξέλιξη στην κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου
  • Ανώτερος ήχος και έξυπνη ακρόαση
  • Προσφέρουν άνεση όταν τα φοράτε, με καλύτερο κομψό αλλά και εργονομικό σχεδιασμό, και βελτιωμένη δυνατότητα ταχείας φόρτισης

Τα ακουστικά είναι η τελευταία προσθήκη στην αξιόπιστη οικογένεια 1000X της Sony. Αυτό το μοντέλο ακουστικών με στήριξη κεφαλής γύρω από τα αυτιά προσφέρει τα πολυαγαπημένα χαρακτηριστικά που διαθέτει και το προηγούμενο μοντέλο WH-1000XM2, με πολλές ακόμα καίριες βελτιώσεις, όπως η βελτιωμένη απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία ακρόασης και χρήσης.

Απομονώστε ακόμα περισσότερο περιβάλλοντα ήχο

Απολαύστε την ακρόαση με την «ησυχία» στο επόμενο επίπεδο, χάρη στις κορυφαίες τεχνολογίες εξουδετέρωσης θορύβου της Sony. Τα ακουστικά 1000XM3 επωφελούνται από τον νέο HD επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου QN1, με απόδοση περίπου τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τον προηγούμενο επεξεργαστή. Αυτό το στοιχείο που αναπτύχθηκε πρόσφατα δεν αναιρεί απλά τη μεταφορά ήχου, όπως ο προκάτοχός του, αλλά ακυρώνει περαιτέρω τους παρασκηνιακούς ήχους της καθημερινότητας, όπως τους ήχους στο δρόμο και τις ανθρώπινες φωνές. Διαθέτει επίσης τεχνολογία Dual Noise Sensor, που αποτυπώνει τον περιβάλλοντα ήχο με διπλά μικρόφωνα και στη συνέχεια μεταφέρει τα δεδομένα του ήχου στον επεξεργαστή για να εξουδετερώσει τον θόρυβο.

Αυτά τα ακουστικά είναι ιδανικά για πτήσεις, αφού ένα από τα χαρακτηριστικά τους για τη βελτίωση της ατμοσφαιρικής πίεσης (Atmospheric Pressure Optimizing), δίνει τη δυνατότητα στην απόδοση της εξουδετέρωσης θορύβου να προσαρμοστεί ειδικά για ακρόαση σε μεγάλο ύψος, χρησιμοποιώντας αισθητήρες για να ανιχνεύσουν την ατμοσφαιρική πίεση γύρω σας και να βελτιώσουν την εξουδετέρωση θορύβου ανάλογα.

Κορυφαίος, ανώτερος ήχος

Αυτά τα ακουστικά, που σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψη τον επαγγελματία που ταξιδεύει συχνά, προσφέρουν εξαιρετικό ήχο υψηλής ανάλυσης με μονάδα οδήγησης 40mm με διάφραγμα από πολυμερή υγρών κρυστάλλων (LCP) το οποίο χειρίζεται τους έντονους ήχους και μπορεί να αναπαράγει ένα πλήρες εύρος συχνοτήτων έως και 40kHz. Μπορείτε, λοιπόν, να απολαμβάνετε τη μουσική σας ακριβώς όπως θα ήθελε και ο δημιουργός της.

Ο επεξεργαστής εξουδετέρωσης θορύβου HD QN1 δεν προσφέρει μόνο εξουδετέρωση θορύβου, αλλά και εκπληκτική υψηλή ποιότητα ήχου με την επεξεργασία ηχητικού σήματος (Audio Signal Processing) 32-bit και τον συνδυασμό του DAC με τη λειτουργία ενισχυτή. Σας προσφέρει λοιπόν εξαιρετικά υψηλή ποιότητα ήχου, κορυφαία αναλογία σήματος προς θόρυβο στην κατηγορία του και χαμηλή αλλοίωση για φορητές συσκευές.

Έξυπνη ακρόαση

Το χαρακτηριστικό αναγνώρισης δραστηριότητας, Adaptive Sound Control, ανιχνεύει τη σωματική σας κατάσταση. Διαθέτει 3 αυτόματες αλλαγές λειτουργίας για να μπορείτε να ακούτε όλους τους περιβάλλοντες ήχους μαζί με τη μουσική όταν περπατάτε, τις ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα όσο περιμένετε, αλλά και να χάνεστε στη μουσική σας με την εξουδετέρωση θορύβου όταν ταξιδεύετε με τρένο ή λεωφορείο.

Η τεχνολογία SENSE ENGINE σάς προσφέρει την εμπειρία έξυπνης ακρόασης. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τις προτιμήσεις σας με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect.

Εξατομικεύστε τον ήχο σας

Χάρη στη λειτουργία Quick Attention μπορείτε να ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας χωρίς να βγάζετε τα ακουστικά σας. Βάλτε το δεξί σας χέρι πάνω από το εξωτερικό του ακουστικού για να μεταβάλετε άμεσα την ένταση της μουσικής, ώστε να ανταποκρίνεστε γρήγορα σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε ένα ποτό από την αεροσυνοδό χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά σας. Υπάρχουν, βέβαια, και άλλοι τρόποι για να ελέγχετε τον ήχο, κάντε swipe το touchpad στο δεξί ακουστικό για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση ή να αλλάξετε κομμάτι.

Ακόμα μια βελτίωση είναι η προσαρμόσιμη λειτουργία Customisable Automatic Power Off, στην αντίστοιχη εφαρμογή Headphones Connect, με την οποία τα ακουστικά μπορούν να μείνουν ανοιχτά και σε λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου χωρίς να συνδέονται σε συσκευή – κάτι που είναι ιδανικό εάν θέλετε εξουδετέρωση θορύβου χωρίς να ακούτε μουσική. Για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκουραστείτε με ηρεμία εν μέσω μιας μεγάλης και πολύβουης πτήσης.

Εύκολα, πρακτικά, άνετα

Τα 1000XM3 διαθέτουν έναν νέο, πιο λεπτό σχεδιασμό και είναι πιο ελαφριά από τον προκάτοχό τους. Είναι πολύ άνετα όταν τα φοράτε, χάρη στα βαθύτερα earcups και στο παχύ μαξιλαράκι κεφαλής. Νιώθετε όμορφα και φαίνεστε όμορφοι! Διαθέτουν κομψή υφασμάτινη θήκη η οποία θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της μόδας και κυκλοφορούν σε νέα, εντυπωσιακά χρώματα, μαύρο ή ασημί της πλατίνας με χρυσά στοιχεία.

Τα ακουστικά 1000XM3 με περισσότερες από 30 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας, εξουδετέρωση θορύβου και σύνδεση BLUETOOTH, διαθέτουν αναβαθμισμένη λειτουργία ταχείας φόρτισης (Quick Charging) που προσφέρει 5 ώρες αναπαραγωγής ασύρματα μετά από μόλις 10 λεπτά φόρτισης μέσω μιας θύρας USB Type-C.

Οι φωνητικές κλήσεις είναι επίσης πιο καθαρές, με την εισαγωγή πολλαπλών μικροφώνων, τέλειες για συνομιλίες hands-free.

Τα κορυφαία ακουστικά Sony WH-1000XM3 με εξουδετέρωση θορύβου θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2018.

This slideshow requires JavaScript.

Loading