Space Adventure Cobra: Το θρυλικό manga/anime γίνεται video game από τη Microids

Η Microids έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι λατρεύει τα παλιομοδίτικα franchises, επομένως, δεν προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι έκλεισε συμφωνία με το θρυλικό anime studio της TMS Entertainment για να ετοιμάσει ένα video games βασισμένο στο Space Adventure Cobra.

Το Cobra είναι ένα manga που κυκλοφόρησε το 1978 από τον Buichi Terasawa με την υπόθεση να ακολουθεί τις περιπέτειες ενός σκληρού διαγαλαξιακού τύπου που κατάφερε να δημιουργήσει τόσους πολλούς εχθρούς με τα χρόνια, με αποτέλεσμα να αλλάξει την εμφάνιση του και να διαγράψει τη μνήμη του για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Φυσικά, στην πορεία του manga κάποιες παλιές παρορμήσεις έρχονται ξανά στο προσκήνιο και σύντομα πέφτει στην ίδια λούπα, παρέα με το android του, τη Lady Armadroid.

Η ιστορία συνδυάζει στοιχεία από ταινίες western, samurai και δράσης, ενώ είχε κυκλοφορήσει σε anime τηλεοπτική σειρά και ταινία το 1982 με τίτλο Space Adventure Cobra. Έχει περάσει και από τον χώρο του gaming, αλλά μόνο στην Ιαπωνία για τα PC Engine και SEGA CD με τίτλο The Space Adventure.

Το νέο Space Adventure Cobra game βρίσκεται σε στάδιο pre-production για Windows PCs και παιχνιδοκονσόλες.

Loading