Sparked: Η νέα speed-dating εφαρμογή του Facebook


Η Facebook, επιθυμώντας να μπει δυναμικά και η ίδια στον κόσμο των ραντεβού, ανέθεσε στην NPE (New Product Experimentation) ομάδα της να δημιουργήσει μια δοκιμαστική dating εφαρμογή.

Ο λόγος για το Sparked, μια εφαρμογή για γρήγορα ραντεβού, η οποία θα λειτουργεί με βάση το βίντεο. Σε πρώτο χρόνο θα βιώνεις μία σειρά ραντεβού των τεσσάρων λεπτών, και όταν νιώσεις ότι ενδιαφέρεσαι για το «ταίρι» σου, η διάρκεια του δεύτερου ραντεβού θα αυξάνεται στα δέκα λεπτά. Σε αυτό το σημείο, θα έχεις τη δυνατότητα να ανταλλάξεις στοιχεία επικοινωνίας με το ενδιαφερόμενο άτομο, προκειμένου να μην χάσεις επαφή μαζί του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Sparked, η δωρεάν εφαρμογή δεν διαθέτει ούτε δημόσια προφίλ, ούτε απευθείας μηνύματα, ούτε το στυλ του Tinder με το swiping. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις για να χρησιμοποιήσεις το Sparked είναι προφίλ στο Facebook. Ωστόσο, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα εφαρμογή για iOS ή Android, μπορείς να βγεις ραντεβού μέσω του Sparked, μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Η νοοτροπία της νέας dating εφαρμογής εστιάζει, καταρχήν, στην ευγένεια. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του λογαριασμού σου, θα κληθείς να απαντήσεις «τι είναι αυτό που σε κάνει καλό ταίρι για ραντεβού». Θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά, πριν απαντήσεις, διότι η Sparked θα εξετάσει την ποιότητα της απάντησης σου πριν σου επιτρέψει να βγεις ραντεβού. Φυσικά, θα μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις το ραντεβού σου να είναι θηλυκού, αρσενικού ή μη ακαθόριστου γένους.

Αναμένεται, λοιπόν, να δούμε αν το Sparked θα «επιβιώσει» στον ψηφιακό κόσμο των ραντεβού.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading