Spider-Man: Επιβεβαιώθηκε νέα τριλογία με πρωταγωνιστή τον Tom Holland

Η ταινία Spider-Man: No Way Home αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνοντας την τριλογία των ταινιών με τον Tom Holland ως Peter Parker/Spider-Man, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Holland θα επιστρέψει για ακόμη μια νέα τριλογία Spider-Man.

Η παραγωγός Amy Pascal ανέφερε σε συνέντευξη της ότι ετοιμάζονται να κάνουν την επόμενη ταινία Spider-Man με τον Tom Holland και την Marvel ενώ συγχρόνως το σκέφτονται ως μια νέα τριλογία.

Αυτές οι ταινίες είναι αποτέλεσμα μιας συνεργασίας μεταξύ της Sony Pictures και της Marvel/Disney, οι οποίες μοιράζονται την «κηδεμονία» του Spider-Man για να φέρουν τον εμβληματικό ήρωα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Ο Holland έκανε το ντεμπούτο του ως Spider-Man στο Captain America: Civil War και μετά πρωταγωνίστησε στο Spider-Man: Homecoming. Επέστρεψε επίσης ως Spidey στα Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame πριν πρωταγωνιστήσει ξανά στη δική του σόλο ταινία, Spider-Man: Far From Home.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading