Spotify: Downloads τραγουδιών στο Apple Watch

Η Spotify συνεχίζει τις ενέργειες της προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική η συνδρομητική μουσική υπηρεσία της απέναντι στο Apple Music. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στο εξής επιτρέπει το download τραγουδιών, albums, playlists και podcasts απευθείας στα Apple Watch (με watchOS 7 ή μεταγενέστερο), αν και μόνο για όσους έχουν συνδρομή premium στην υπηρεσία.

Μέχρι πρότινος, αν κάποιος ήθελε να παίζει τραγούδια από το Spotify στο Apple Watch θα έπρεπε να έχει διαρκεί σύνδεση στο Internet και φυσικά να είναι συζευγμένο με iPhone. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε τη συγκεκριμένη κίνηση εδώ και αρκετό καιρό, μιας και η Spotify έδινε τη δυνατότητα για download σε smartwatches άλλων εταιρειών (π.χ. Fitbit, Samsung Galaxy Watch).

Όσοι θέλετε να κατεβάσετε τραγούδια από το Spotify στο Apple Watch θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

  • Ανοίγετε την εφαρμογή Spotify
  • Επιλέγετε το τραγούδι - album - playlist - podcast που επιθυμείτε και πατήστε στις τρεις τελίτσες για να σας εμφανιστεί η επιλογή “Download to Apple Watch”
  • Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδο του download από την αντίστοιχη ενότητα στο Apple Watch
  • Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα δείτε ένα πράσινο βελάκι δίπλα στα ονόματα των τραγουδιών

Να σημειωθεί ότι η ποιότητα του ήχου είναι ρυθμισμένη στα 96 kbps και υποστηρίζεται η διαχείριση μέσω του ψηφιακού βοηθού Siri.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[Spotify]

Loading