Spotlight: Το «TikTok» του Snapchat μοιράζει καθημερινά $1 εκατ.!

Η Snap Inc. αντιστάθηκε σθεναρά στις προσπάθειες που έγιναν για την εξαγορά της, είδε μεγάλους καρχαρίες να κλέβουν αβέρτα τις ιδέες της (βλ. Instagram), νέους παίκτες να έρχονται δυναμικά στο προσκήνιο (βλ. TikTok), αλλά εξακολουθεί να διατηρεί τη δυναμική της και να εξελίσσει διαρκώς το Snapchat.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την προσθήκη μιας νέας λειτουργίας με ονομασία Spotlight, η οποία θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργούν videos μικρής διάρκειας (έως 60 δευτερόλεπτα) και πολλές επιλογές για να εκφράσουν τη δημιουργικότητα τους.

Remote file


Με μια πρώτη ανάγνωση, το Spotlight είναι μια αντιγραφή του TikTok και του Instagram Reels (αργά ή γρήγορα θα αναγκαζόταν και η Snap Inc. να κλέψει), ωστόσο, η εταιρεία διαφοροποιείται εξαρχής ανακοινώνοντας πως θα μοιράζει καθημερινά $1 εκατ. στους πιο δημοφιλείς δημιουργούς! Τονίζει, επίσης, ότι δεν χρειάζεται να έχεις χιλιάδες followers για να κερδίσεις μερίδιο από αυτά τα χρήματα, αρκεί μόνο κάποιο από τα videos που δημιουργείς να γίνουν viral και η μέτρηση της δημοφιλίας γίνεται αποκλειστικά και μόνο με τον αριθμό των views.

Η αρχή για το Spotlight γίνεται σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Γερμανία και Γαλλία, ενώ πολύ σύντομα θα προστεθούν ακόμη περισσότερες χώρες. Ίσως το δέλεαρ του χρηματικού επάθλουν να στρέψει για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον προς το Snapchat.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Snap]

Loading