Stadia: Πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου για τη game streaming υπηρεσία της Google!

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων Pixel 4 και Pixel 4 XL, η Google βρήκε το χρόνο να αναφερθεί και στη game streaming υπηρεσία Stadia, αποκαλύπτωντας ότι θα ανοίξει επίσημα τους servers της στις 19 Νοεμβρίου 2019!

Η πρεμιέρα αφορά μόνο όσους αγόρασαν την Founder's Edition που περιλαμβάνει το τηλεχειριστήριο, τρεις μήνες συνδρομή στην έκδοση Stadia Pro και ένα Chromecast Ultra για να παίζεις στην τηλεόραση. Στην αρχή, επίσης, θα υποστηρίζονται μόνο τα Pixel smartphones (από το Pixel 3 και έπειτα) για game streaming σε mobile συσκευές.

Στην πρεμιέρα θα είναι διαθέσιμοι ορισμένοι σπουδαίοι τίτλοι, όπως το Red Dead Redemption 2, το Destiny 2: Shadowkeep, το Doom Eternal και το Mortal Kombat 11, ενώ αργότερα θα δούμε και το Cyberpunk 2077 (όταν κυκλοφορήσει). Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το ξεκίνημα της υπηρεσίας Stadia, μιας και δημιουργήθηκαν πολύ μεγάλες προσδοκίες για το εγχείρημα της Google.

Πόσο κοστίζει η συνδρομή στο Stadia

Η συνδρομή Stadia Pro κοστίζει €9.99/μήνα και παρέχει στον χρήστη τη μέγιστη δυνατή ποιότητα, δηλαδή 4K HDR@60fps με 5.1 ήχο surround, πρόσβαση σε δωρεάν παιχνίδια και εκπτώσεις.

Από την άλλη, όποιος δεν θέλει να πληρώσει τη συνδρομή Pro θα μπορεί από το 2020 να επιλέξει το βασικό δωρεάν πακέτο Stadia Base για να απολαμβάνει την ευελιξία της πλατφόρμας στα παιχνίδια που αγοράζει, αλλά σε ανάλυση 1080p με ήχο stereo.

Σε ό,τι αφορά το τηλεχειριστήριο, υπενθυμίζουμε ότι το Stadia υποστηρίζει όλα τα κλασικά τηλεχειριστήρια των παιχνιδοκονσολών, αλλά αυτό της Google κοστίζει €69.99.

Loading