Stalker 2: Heart of Chornobyl, νέο trailer για τον ανοικτό και τρομακτικό κόσμο του

Το Stalker 2 απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο trailer που παρουσιάζει τον ανοιχτό κόσμο του, με διαφορετικά τοπία και τερατουργήματα που θα μας αντιταχθούν.

Στο πλαίσιο του Summer Game Fest 2024, η GSC Game World παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Stalker 2: Heart of Chornobyl, το οποίο μπορείτε να δείτε ολόκληρο παραπάνω. Με φωνητικά εξ ολοκλήρου στα ουκρανικά, το trailer δείχνει τη ζωή στη ζώνη για τον ομώνυμο Stalker μας, Skif, και τα τοπία που μπορούν να εξερευνήσουν στη συνέχεια, καθώς και τους ανθρώπινους και μεταλλαγμένους εχθρούς που θα αντιμετωπίσει.

Μπορούμε να δούμε τον Skif να βγαίνει σε απέραντες ανοιχτές δασικές εκτάσεις, σε πυκνές και πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές με ψηλά κτίρια και βομβαρδισμένα σχολεία και κτίρια γραφείων. Υπάρχει επίσης μια εξερεύνηση αλληλένδετων υπόγειων περιοχών, οι οποίες, αν προστεθούν μαζί, μου δίνουν συναισθήματα παρόμοια με τη σειρά Metro και τον τρόπο με τον οποίο η 4A Games ανακάτεψε τόσο τις υπέργειες όσο και τις υπόγειες περιοχές.

Υπάρχουν επίσης πολλοί εχθροί που πρέπει να σκοτώσετε στο Stalker 2. Υπάρχουν κανονικά ανθρώπινα όντα (αν αγνοήσετε την αιμοδιψή φύση τους), καθώς και κάποια μεταλλαγμένα πλάσματα που μοιάζουν με σκύλους και τρέχουν στο έδαφος, καθώς και μια σχεδόν αόρατη παρουσία που κάνει το περιβάλλον να λυγίζει γύρω της καθώς προχωράει προς τον Skif.

Ευτυχώς, υπάρχουν περιοχές καταφυγίων όπου οι ανθρώπινοι χαρακτήρες δεν προσπαθούν να σκοτώσουν τον Skif. Φαίνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα σε αυτά τα ασφαλή καταφύγια, όπως αυτοί που προσπαθούν απλώς να τα βγάλουν πέρα, και έμποροι που πωλούν όπλα και εξοπλισμό στον Skif για χρήση στη ζώνη.

Το Stalker 2 εξακολουθεί να είναι σε καλό δρόμο για να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος στις 5 Σεπτεμβρίου σε PC και Xbox Series X/S, ενώ θα είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα.

Loading