Star Wars: Hunters, το νέο δωρεάν MOBA έρχεται στο Nintendo Switch

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η EA έχασε την αποκλειστικότητα στη δημιουργία παιχνιδιών Star Wars και στο χθεσινοβραδυνό Nintendo Direct είχαμε τα αποκαλυπτήρια ενός νέου τίτλου από τις Lucasfilm Games και Zynga.

Πρόκειται για το Star Wars: Hunters ένα δωρεάν multiplayer game που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά για το Nintendo Switch και μάλιστα δεν θα απαιτείται συνδρομή στην υπηρεσία Nintendo Switch Online για να παίξεις.

Από τα λίγα που έγιναν γνωστά, το Star Wars: Hunters θα είναι ένα MOBA με νέους χαρακτήρες και περιοχές σε έναν κόσμο μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας. Προφανώς έχει αντληθεί έμπνευση από τις προηγούμενες ιστορίες του Star Wars, αλλά υπόσχονται το κάτι διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading