Steel Rats: Διαθέσιμο δωρεάν σε Steam και GOG

Ακόμη ένα δωρεάν παιχνίδι για όποιον δεν έχει τι να παίξει (λέμε τώρα…) το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Αυτή τη φορά πρόκειται για το Steel Rats, ένα sidescroller action game που μπορούμε να αποκτήσουμε εντελώς δωρεάν τόσο στο Steam, όσο και στο κατάστημα GOG, αρκεί να το περάσουμε στις βιβλιοθήκες μας μέσα στις επόμενες περίπου 48 ώρες.

Το Steel Rats είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι δράσης που συνδυάζει ταχύτητα, μάχες και επίλυση γρίφων. Στημένο στη δεκαετία του 1940, με την Αμερική να βρίσκεται υπό την κατοχή γιγαντιαίων ρομπότ. Μια συμμορία τεσσάρων μηχανόβιων αναλαμβάνει να απελευθερώσει τη χώρα. Με όπλα; Όχι βέβαια! Ποιος χρειάζεται όπλα όταν βρίσκεται επάνω σε μια μηχανή; Κάθε αναβάτης έχει τις δικές του ικανότητες και ο gamer μπορεί να αλλάζει ρόλους για να τα βγάλει πέρα.

Steel Rats - [GOG Link]

Steel Rats - [Steam Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading