Stellar Blade (aka Project Eve): Δείτε το story trailer για το επερχόμενο αποκλειστικό του PS5

Με αρκετά αργούς ρύθμους συνεχίζεται η ανάπτυξη του Project Eve, αλλά είχαμε μια σημαντική εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες που δείχνει πως έχουμε μπει οριστικά στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Στο πλαίσιο του State of Play της Sony, η δημιουργός ShiftUp αποκάλυψε πως η επίσημη ονομασία θα είναι Stellar Blade και δημοσίευσε το story trailer.

Το Stellar Blade είναι ένα action-adventure που υπόσχεται καταιγιστική δράση και αναμένεται αποκλειστικά για το PS5 μέσα στο 2023. Η κύρια υπόθεση τοποθετεί την πρωταγωνίστρια Eve στην τελευταία πόλη της Γης, τη Xion, με αποστολή να εξοντώσει τα τρομερά τέρατα που απειλούν να την εξαφανίσουν (NA:tive).

Η Eve και οι σύντροφοι της φτάνουν στον υπό κατάρρευση πλανήτη μας και συναντούν έναν επιζώντα ονόματι Adam. Ο τελευταίος οδηγεί την Eve στην τελευταία πόλη, τη Xion, όπου γνωρίζει τον γέροντα Orcal και μαθαίνει διάφορες ιστορίες. Για να καταφέρει να φέρει εις πέρας την αποστολή για την διάσωση της Γης, η Eve αναπτύσσει στενές σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα της Xion και βοηθά στην ανοικοδόμηση της βοηθώντας τους κατοίκους της. Παρόλα αυτά, ο gamer θα αποφασίζει αυτός αν θέλει να τους βοηθήσει όλους.

Στο κομμάτι του gameplay το κύριο σύστημα μάχης είναι hack ’n’ slash, με την Eve να έχει ακροβατικές ικανότητες και αρκετά φουτουριστικά όπλα στην διάθεση της, ενώ όσο προοδεύει μαζεύει «Beta Gauge» για πιο δυνατά χτυπήματα. Σαφέστατα φέρνει στο νου το στυλ των Bayonetta και Devil May Cry, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα το υποδεχτούν οι gamers.

Loading