Stories και στο Telegram από τον επόμενο μήνα

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης έχουν ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε το Snapchat πριν από 10 χρόνια, ενσωματώνοντας τα περίφημα Stories για να κρατούν τους χρήστες όσο το δυνατόν περισσότερη ώρα στις πλατφόρμες τους.

Το Telegram ήταν από τα λίγα που είχαν μείνει πίσω από τις εξελίξεις, αλλά αυτό θα αλλάξει από τον επόμενο μήνα, καθώς ο ιδρυτής της υπηρεσίας (Pavel Durov) ανακοίνωσε τον ερχομό των Stories και δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται απλά για μια αντιγραφή από τις άλλες πλατφόρμες. Συγκεκριμένα, ο Durov αναφέρει πως ο χρήστης θα έχει την ευχέρεια να επιλέξει από ποιους θα βλέπει Stories (όλους, επιλεγμένες επαφές ή λίστα από κλειστό κύκλο φίλων), ενώ η διάρκεια ζωής του κάθε story θα ρυθμίζεται από τον δημιουργό στις 6, 12, 24 ή 48 ώρες.

Επιπλέον, οι δημιουργοί θα μπορούν να κρατήσουν μόνιμα διαθέσιμα κάποια Stories στο προφίλ τους, να επιλέξουν αν θα είναι προσβάσιμα σε όλους και φυσικά θα επιτρέπεται το repost αναρτήσεων από τις συνομιλίες απευθείας σε μορφή story. Τα Stories του Telegram θα εμφανίζονται στο επάνω μέρος της λίστας των συνομιλιών και θα μπορείς να τα κρύψεις αν δεν σε ενδιαφέρουν καθόλου.

[Telegram]

Loading