Η πορεία του Super Mario Run για τις συσκευές iOS είναι άκρως επιτυχημένη, με το παιχνίδι να έχει ξεπεράσει ήδη τα 50 εκατ. downloads, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για runner game όπου ο παίκτης απλά αγγίζει την οθόνη για να πηδά. Η Nintendo πήρε, ωστόσο, την απαραίτητη ώθηση για να εντείνει τις προσπάθειες της στην κατηγορία του mobile gaming και μάλιστα επιβεβαίωσε ότι στόχος της θα είναι πλέον η κυκλοφορία 2-3 τίτλων ετησίως για τις φορητές συσκευές.

Για την ώρα, πάντως, περιμένουμε την κυκλοφορία του Super Mario Run και για τις συσκευές Android. Η Nintendo έχει υποσχεθεί ότι θα το δούμε "μέσα στο 2017" και φαίνεται ότι πλησιάζουμε στο λανσάρισμα του, καθώς πριν από λίγες ώρες ανέβηκε η επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο κατάστημα Google Play και όποιος θέλει μπορεί να κάνει προεγγραφή για να λάβει σχετική ειδοποίηση μόλις γίνει διαθέσιμο.

Παρόμοια τακτική είχε ακολουθήσει και στο λανσάρισμα για συσκευές iOS, αλλά φανταζόμαστε ότι αυτή τη φορά δεν θα χρειαστεί να περάσουν σχεδόν 3 μήνες για την κυκλοφορία του.

Super Mario Run - [Google Play Link]

Advertisements