Synduality: Νέο third-person shooter για το PS5 από τη Bandai Namco

Ακόμη ένα παιχνίδι που αποκάλυψε η Bandai Namco στο State of Play της Sony είναι το Synduality, ένα third-person mecha shooter που αναμένεται μέσα στο 2023 για το PlayStation 5.

Στο πρώτο trailer του Synduality ξεκινάμε με μια φράση του διάσημου συγγραφέα βιβλίων επιστημονικής φαντασίας, Arthur C. Clarke, ότι «οποιαδήποτε μορφή προηγμένης τεχνολογίας δεν διαφέρει από την μαγεία», κάτι που μας υποδηλώνει ξεκάθαρα ότι η τεχνολογία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι.

Το Synduality εκτυλίσσεται σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου μια δηλητηριώδης βροχή και ένας στρατός μεταλλαγμένων έχουν σχεδόν εξαλείψει την Ανθρωπότητα από τον πλανήτη. Οι επιζώντες έχουν στήσει μια υπόγεια αποικία που ονομάζεται Amasia και προσπαθούν να επιβιώσουν με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης (Magus). Τις περισσότερες ημέρες μαζεύουν κρυστάλλους AO, ένα πολύτιμο υλικό απαραίτητο για την επιβίωση τους. Το gameplay διαφημίζεται ως third-person shooter, αλλά φαίνεται ότι θα υπάρχουν και στοιχεία RPG για την εξέλιξη του πρωταγωνιστή.

Loading