Συνεργασία Shopify και TikTok: Έρχεται e-shop μέσα στην πλατφόρμα

Η δημοφιλής καναδική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το TikTok, προκειμένου να προστεθεί μία νέα καρτέλα Shopping, που θα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν εύκολα και γρήγορα τις αγορές τους από τα ηλεκτρονικά καταστήματα που επιθυμούν.

Οι έμποροι του Shopify με λογαριασμό TikTok For Business θα μπορούν σύντομα να προσθέσουν μία καρτέλα αγορών στα προφίλ τους και εν συνεχεία να συγχρονίσουν τους καταλόγους των προϊόντων τους, δημιουργώντας κατά αυτόν τον τρόπο μία μίνι βιτρίνα του ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Μια εκ των πρώτων εμπόρων που θα επωφεληθεί από το νέο εργαλείο του TikTok είναι η πασίγνωστη Kylie Jenner, η οποία πούλησε προϊόντα από τη σειρά περιποίησης και καλλυντικών της μέσω της πλατφόρμας.

«Έχτισα την επιχείρησή μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκεί που στρέφονται οι θαυμαστές μου για να αναζητήσουν ό, τι νέο υπάρχει από την Kylie Cosmetics. Διασκεδάζω πολύ δημιουργώντας βίντεο TikTok και μου αρέσει να μοιράζομαι τις δημοσιεύσεις των θαυμαστών μου που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μου. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαι ενθουσιασμένη που η Kylie Cosmetics θα είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που θα αφήσει τους πελάτες να ψωνίσουν απευθείας από το TikTok!».

Το εργαλείο αγορών προς το παρόν βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο και είναι διαθέσιμο σε εμπόρους στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περισσότερες περιοχές τους επερχόμενους μήνες. 

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Shopify]

Loading