System Shock: Νέο trailer για το πολυαναμενόμενο remake

Το περίφημο remake του System Shock το περιμένουμε εδώ και…έναν αιώνα, αλλά φαίνεται ότι πλησιάζει σιγά σιγά η ώρα που θα κάνει την εμφάνιση του στους υπολογιστές μας, μιας και η Nightdive παρουσίασε ένα νέο trailer στο PC Gaming Show.

Από αυτό παίρνουμε μια γεύση από τις αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στα γραφικά και ειδικά στον φωτισμό, ενώ δεν λείπει η καθηλωτική φωνή της περίφημης SHODAN, της Τεχνητής Νοημοσύνης που αναμένεται το ίδιο μοχθηρή με αυτήν που πρωτογνωρίσαμε το μακρινό 1994.

Όπως δήλωσε ο Larry Kuperman, επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης,

Έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει το System Shock. Μπορείς πλέον να παίξεις από την αρχή ως το τέλος, με όλα τα όπλα και τους αντιπάλους σε πλήρη λειτουργία. Αυτό που μένει είναι το τελικό «γυάλισμα». Στόχος μας είναι η τελική έκδοση να είναι όσο το δυνατόν πιο άψογη γίνεται.

Ο δημιουργός του original System Shock, Warren Spector, τόνισε τα εξής:

Η SHODAN μου φαίνεται σήμερα ακόμα πιο κοντά στην πραγματικότητα. Έχω εργαστεί επάνω σε πολλά παιχνίδια που αποδείχθηκαν προφητικά και το System Shock είναι ένα από αυτά. Η SHODAN βρίσκεται πάρα πολύ κοντά μας, ας ελπίσουμε να μην αποδειχθεί τόσο επικίνδυνη όσο το 1994.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του System Shock.

Loading