Τα 10 δημοφιλέστερα torrent sites στην έναρξη του 2021

Η ιστοσελίδα Torrentfreak πραγματοποίησε και φέτος την έρευνα της λαμβάνοντας υπόψιν στατιστικά στοιχεία από αρκετές πηγές προκειμένου να δημοσιεύσει τη λίστα με τις 10 δημοφιλέστερες ιστοσελίδες που φιλοξενούν torrents. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται αρκετά πασίγνωστα ονόματα για τους χρήστες, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια γίνονται συντονισμένες προσπάθειες σε όλο τον κόσμο προκειμένουν να τα κλείσουν.

Η πρώτη τριάδα παραμένει αναλλοίωτη από πέρυσι, με το The Pirate Bay στην κορυφή και να ακολουθούν τα YTS.mx και 1337x. Το RARBG έχασε μια θέση, ενώ μέσα στη δεκάδα βλέπουμε αναβιώσης “torrentάδικων” που έκλεισαν στο παρελθόν (όπως το EZTV.re και το NYAA.si), καθώς και νέες εισόδους, όπως αυτή του TorrentGalaxy.

Η ιστοσελίδα παρατηρεί ότι γενικότερα έχουν αρχίσει να μειώνονται τα torrent sites που λειτουργούν στην Αγγλική γλώσσα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται τα μη αγγλόφωνα. Το γεγονός ότι μια ιστοσελίδα φιλοξενεί torrents δεν είναι από μόνο του παράνομο, παρόλα αυτά, τα torrent sites αντιμετωπίζονται ως “πλατφόρμες διακίνησης πειρατικού περιεχομένου” από την πλειοψηφία των χρηστών και των αρχών (όχι άδικα βέβαια).

Top 10 Torrent Sites of 2021

  1. The Pirate Bay
  2. YTS.mx
  3. 1337x
  4. NYAA.si
  5. RARBG
  6. FitGirl Repacks
  7. LimeTorrents
  8. EZTV.re
  9. TorrentGalaxy
  10. Zooqle

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading