Τα αρχεία της CIA για τα UFOs διαθέσιμα online για download

Όσα χρόνια και αν περάσουν, οι θεωρίες που αφορούν τους εξωγήινους και ειδικά το ενδεχόμενο να έχουν ήδη επισκεφθεί τη Γη εξακολουθούν να έχουν μεγάλη απήχηση. Πρόσφατα, μάλιστα, η CIA αποχαρακτήρισε πληθώρα αρχείων που αφορούν UFOs και πλέον μπορεί ο καθένας να τα κατεβάσει online από την ιστοσελίδα Black Vault.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της ιστοσελίδας, John Greenewald,

Πριν από περίπου 20 χρόνια, έδωσα μάχη για να πάρω στα χέρια μου αρχεία που αφορούν τα UFOs από τη CIA. Ήταν σαν να προσπαθούσα να ξεριζώσω δόντια! Τελικά, μου δόθηκε ένα μεγάλο κουτί γεμάτο χιλιάδες σελίδες τις οποίες έπρεπε να σκανάρω μία προς μία.

Στην αναφορά της ιστοσελίδας Motherboard αναφέρεται ότι η CIA είχε περάσει όλα τα αρχεία σε CD-ROM, το οποίο αγοράστηκε από το Black Vault στα μέσα του 2020, με τη μυστική υπηρεσία να ισχυρίζεται ότι αυτό είναι όλο το υλικό που έχει συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια. Η πλειοψηφία των εγγράφων διαβάζεται εύκολα, ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένα αρχεία που δύσκολο να τα αποκρυπτογραφήσει ο καθένας.

Αν έχετε όρεξη και χρόνο να ασχοληθείτε, μπορείτε να κατεβάσετε το υλικό από εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σα

[via]

Loading