Τα δωρεάν παιχνίδια για Xbox Live Gold και Game Pass Ultimate το μήνα Νοέμβριο

Η Microsoft αποκάλυψε πριν από λίγο τα δωρεάν games για τους συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate για το μήνα Νοέμβριο, και για πρώτη φορά η λίστα συμπεριλαμβάνει και τις νέες παιχνιδοκονσόλες Xbox Series X/S που θα κυκλοφορήσουν στις 12 Νοεμβρίου 2020.

Aragami: Shadow Edition (1 έως 30 Νοεμβρίου 2020, Xbox One/X)

Αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός απέθαντου δολοφόνου που έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται τις σκιές με διάφορους τρόπους για να κατατροπώνει τους εχθρούς του, σε ένα σκοτεινό ταξίδι γεμάτο αίμα και μυστικά. Το πακέτο συμπεριλαμβάνει το original game και το prequel (Nightfall), με single-player campaign mode και online multiplayer.

Swimsanity! (16 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2020, Xbox One/X)

Ένα ξέφρενο υποβρύχιο shooter για έως τέσσερις παίκτες με περισσότερα από 150 challenges και 8 gaming modes που σε βάζουν στην ίδια ομάδα ή απέναντι από τους υπόλοιπους και όποιος αντέξει.

Full Spectrum Warrior (1 έως 15 Νοεμβρίου 2020, Xbox 360/One/X)

Ένα πολύ ρεαλιστικό simulation διαχείρισης ομάδων τεθωρακισμένων του αμερικανικού στρατού όπου ο κίνδυνος παραμονεύει σε κάθε γωνιά του αστικού τοπίου.

Lego Indiana Jones (16 έως 30 Νοεμβρίου 2020, Xbox 360/One/X)

Η μεταφορά των ταινιών με πρωταγωνιστή τον Indiana Jones από την οπτική χιουμοριστική γωνία των Lego. Χτίζεις, μάχεσαι και εξερευνείς τον κόσμο που γνωρίζεις καλά από τον κινηματογράφο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.
Loading