Τα παιχνίδια των Nintendo 64 και SEGA Mega Drive έρχονται στο Nintendo Switch

Οι φήμες των προηγούμενων εβδομάδων επιβεβαιώθηκαν στο πλαίσιο του Nintendo Direct, με την εταιρεία να επιβεβαιώνει ότι μέσα στον Οκτώβριο θα προστεθούν παιχνίδια του Nintendo 64 στην υπηρεσία Nintendo Switch Online, όπως επίσης και παιχνίδια του SEGA Mega Drive.

Οι νέες προσθήκες θα έρθουν με ένα νέο συνδρομητικό πακέτο που ονομάζεται Expansion Pack, για το οποίο δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία λανσαρίσματος και τιμή. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται κορυφαίοι τίτλοι όπως τα The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Sonic 2, Super Mario 64, Star Fox 64, Shinobi III, Gunstar και Cobra Hard Corps, ενώ μελλοντικά θα προστεθούν και τα Paper Mario, Kirby 64: The Crystal Shards, Pokémon Snap, Mario Golf, F-Zero X και The Legend of Zelda: Majora’s Mask. Ορισμένα από αυτά τα παιχνίδια θα υποστηρίζουν και online co-op multiplayer.

Επιπλέον, η Nintendo επιβεβαίωσε πως θα διαθέτει προς πώληση ασύρματα Bluetooth τηλεχειριστήρια των Nintendo 64 και SEGA Mega Drive σε τιμή €49.99, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading