Τα σχολεία ανοίγουν, ώρα για αναβάθμιση των PCs με Windows και Office σε πολύ καλές τιμές


Σε λίγες ημέρες ξεκινά επίσημα η νέα σχολική χρονιά και το κατάστημα VIP-CDKdeals δεν χάνει την ευκαιρία να ξεκινήσει νέο κύκλο προσφορών σε γνήσιες και νόμιμες άδειες χρήσης για λογισμικό της Microsoft και συγκεκριμένα για τα Windows 10 Pro/Home, Windows 11 Pro και Office 2016/2019/2021.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να επωφεληθείτε των νέων προσφορών είναι να δηλώσετε το κουπόνι TG30 στο ταμείο, ούτως ώστε να λάβετε έκπτωση 30% και να αγοράσετε τα παρακάτω στις αναγραφόμενες τιμές:

back-to-school-vip-cdk.jpg


Πως να πραγματοποιήσετε αγορά από το VIP-CDKdeals

1. Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από την παραπάνω λίστα

vipcdkdeals-june-1.jpg

2. Προσθέστε το στο καλάθι σας

goodoffer24-february-step-2.jpg

3. Δηλώστε το κουπόνι TG30 στο πλαίσιο Promotion Code

4. Πατήστε Submit Order

goodoffer24-february-step-3.jpg

5. Επιλέξτε μέθοδο πληρωμής (προτείνουμε πάντα PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια)

goodoffer24-february-step-4.jpg

6. Ολοκληρώστε την πληρωμή και σύντομα θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει το κλειδί (καμιά φορά μπορεί να φτάσει στον φάκελο Spam)

goodoffer24-february-step-5.jpg

Ενεργοποίηση Windows 10/11

Για την ενεργοποίηση του προϊόντος θα χρειαστεί πρώτα να έχετε κατεβάσει την έκδοση Windows 10 που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση τους με το κλειδί που αγοράσατε. (Start Menu -> Settings -> Update & Security -> Activate Windows or Change Product Key).


Loading