Tablet Claw, μετατρέπει το tablet σε όπλο! [Video]

Η αγορά των tablets μπορεί να κυριαρχείται από το iPad, αλλά ο ανταγωνισμός αυξάνεται διαρκώς με νέα προϊόντα από πάρα πολλές εταιρίες, οι οποίες προσπαθούν να δελεάσουν τους χρήστες με ελαφρύτερες και λεπτότερες συσκευές, σε σύγκριση με το tablet της Apple.

Tablet Claw

Αυτό που δεν μπορεί να αποφύγει κανένας κατασκευαστής tablet είναι η μη εργονομική κατασκευή τους, γεγονός που καθιστά δύσκολο το κράτημα τους από τον χρήστη. Κάπου εδώ έρχεται να δώσει τη λύση το Tablet Claw, ένα ακόμα Kickstarter προϊόν.


Tablet Claw by TechGear

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια θήκη tablet που περιλαμβάνει μια ειδική λαβή στο πίσω μέρος, όπου ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει τα δάκτυλα του για να το κρατά σταθερό., ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως στήριγμα. Βέβαια, έτσι όπως γίνεται το κράτημα, θα μπορούσε άνετα να μετατραπεί σε...virtual σιδερογροθιά (ιδέα για εφαρμογή...), αρκεί να μη λυπάστε την οθόνη του...

Για να υλοποιηθεί το project, πρέπει να μαζευτούν $20000 μέχρι τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, επομένως όποιος επιθυμεί μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια εδώ.

Loading