TAG Heuer Connected Calibre E4 Porsche Edition, ένα smartwatch για να ταιριάξεις με την...Porsche σου

Η TAG Heuer συνεργάζεται με την Porsche για το νέο premium smartwatch της, το οποίο εκτός από πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και τις κλασικές λειτουργίες ενός smartwatch φέρνει μαζί του και την δυνατότητα διαχείρισης ορισμένων παραμέτρων των οχημάτων της Porsche.

Το TAG Heuer Connected Calibre E4 Porsche Edition ξεχωρίζει για τον μοναδικό σχεδιασμό του με matte μαύρο σώμα από τιτάνιο και πινελιές Frozen Blue δανεικές από την ηλεκτροκίνητη Porsche Taycan, καθώς και ένα custom watch face που ονομάζεται Circuit και θυμίζει αγωνιστική πίστη.

tag-heuer-porsche.jpg

Στο εσωτερικό του έχει τοποθετηθεί επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon Wear 4100+, κεραίες WiFi, NFC, Bluetooth, βαρόμετρο, πυξίδα, αισθητήρες μέτρησης καρδιακού παλμού και σωματικής δραστηριότητας, ενώ είναι αδιάβροχο σε βάθος 50m. Σύμφωνα με την εταιρεία θα προσφέρει αυτονομία 24 ωρών με την πλήρη φόρτιση να απαιτεί περίπου 1μιση ώρα.

Η οθόνη OLED περιλαμβάνει συντομεύσεις για να διαχειρίζεσαι το air condition και την θέρμανση της Porsche σου, καθώς επίσης να βλέπεις τα συνολικά χιλιόμετρα που έχει διανύσει και μια εκτίμηση για την απόσταση που μπορείς να καλύψεις μέχρι να χρειαστεί φόρτιση (αν είναι ηλεκτροκίνητη) ή γέμισμα με βενζίνη.

Το TAG Heuer Connected Calibre E4 Porsche Edition θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με τιμή $2750. Προφανώς δεν χρειάζεται να είσαι κάτοχος Porsche για να το αποκτήσεις…

Loading