Tales of Luminaria, το νέο RPG της Bandai Namco για Android και iOS


Η Bandai Namco ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του Tales of Arise στις 10 Σεπτεμβρίου 2021, αλλά έχει στα σκαριά και ένα νέο mobile game που αποκάλυψε στη Gamescom 2021 με τίτλο Tales of Luminaria. Πρόκειται για ένα νέο RPG που θα το δούμε σε κάποια φάση μέσα στο επόμενο έτος σε συσκευές Android και iOS.

Στο πρώτο trailer βλέπουμε ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο RPG με δυνατότητα δημιουργίας χαρακτήρα, σταδιακό χτίσιμο των ικανοτήτων και πληθώρα διαθέσιμων όπλων, με το gameplay να έχει αρκετά στοιχεία action σε αντίθεση με άλλους mobile τίτλους της σειράς που βασιζόταν κυρίως σε tactical μάχες.

Να σημειωθεί ότι η σειρά Tales υφίσταται από το 1995 και η Bandai Namco προόριζε αρχικά το Tales of Arise για το 2020 προκειμένου να γιορτάσει την 25η επέτειο, αλλά την πρόλαβε η πανδημία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading