Tapo L900-5: Η νέα έξυπνη ταινία φωτισμού της TP-Link

Η TP-Link παρουσιάζει τη νέα «έξυπνη» ταινία φωτισμού, Tapo L900-5. Η Tapo L900-5 έχει σχεδιαστεί για εκείνους τους χρήστες που επιθυμούν να διακοσμήσουν το σπίτι τους με φωτισμό προσαρμοσμένο σε οποιαδήποτε καθημερινή τους ανάγκη.

Με την «έξυπνη» ταινία φωτισμού, η TP-Link εξελίσσει την εσωτερική διακόσμηση, καθώς η Tapo L900-5 διαθέτει περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα. Από το ζεστό λευκό μέχρι και το φυσικό φως της ημέρας δίνεται η δυνατότητα για επιλογή ζωντανού χρώματος που να ταιριάζει στη διάθεση του χρήστη. Παράλληλα, οι λαμπτήρες LED είναι 20% πιο φωτεινοί και έχουν σχεδιαστεί, ώστε να διαρκούν για περισσότερα από πεντέμισι χρόνια διαρκούς χρήσης (50,000 ώρες). Μέσω της εφαρμογής Tapo, ο χρήστης μπορεί να αυτοματοποιήσει τις επιλογές του σχετικά με τα διαφορετικά χρώματα, τη φωτεινότητα και τη «ζεστασιά», καθώς επίσης και το χρονόμετρο λειτουργίας της Tapo L900-5.

Για τους λάτρεις των smart homes, η Tapo L900-5 είναι συμβατή με Google Assistant και Amazon Alexa. Με αυτόν τον τρόπο, ο χειρισμός της ταινίας γίνεται ακόμα πιο εύκολος, μέσω απλών φωνητικών εντολών.

Επίσης, δεν υπάρχει ανάγκη για την ύπαρξη ενός hub ή επιπρόσθετου εξοπλισμού και αρκεί ο χρήστης να συνδέσει την Tapo L900-5 στο δίκτυο Wi-Fi.

Με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη, η «έξυπνη» Tapo L900-5 επιτρέπει την προσαρμογή του φωτισμού σύμφωνα με τη μουσική και στο επίπεδο που επιθυμεί ο χρήστης. Τα φώτα συγχρονίζονται με τη συχνότητα και τον ρυθμό της μουσικής, δημιουργώντας, έτσι, τις συνθήκες εκείνες που ταιριάζουν στη διάθεση του.

Η σειρά Tapo της TP-Link συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία ενός «εξυπνότερου», αλλά και ασφαλέστερου τρόπου ζωής. Η Tapo L900-5 έχει υψηλότερη ανθεκτικότητα και περισσότερες πτυχώσεις από οποιαδήποτε άλλη ταινία LED. Κάθε λυχνία της λειτουργεί ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες, εξασφαλίζοντας την ασφαλή χρήση της ταινίας σε οποιαδήποτε συνθήκη, αφού η χαμηλή τάση συμβάλλει στο να μην τρεμοπαίζει το φως, αλλά και να μην εκπέμπεται blue light.

Η νέα «έξυπνη» ταινία φωτισμού Tapo L900-5 της TP-Link θα είναι διαθέσιμη στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι τα €39,90. 

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading