Το Taxibeat φέρνει στην πόρτα σας τις γιορτινές δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου

taxibeat_sweet_alchemy

[Δ.Τ.]

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το Taxibeat συνεργάζεται με τον Στέλιο Παρλιάρο και τα concept stores ‘by Stelios Parliaros – sweet alchemy’ για να προσφέρουν σε όλους τους Αθηναίους κάτι εντελώς διαφορετικό: τη δυνατότητα να ζητήσουν και να λάβουν ολόφρεσκα παραδοσιακά μελομακάρονα και την πιο γευστική γιορτινή σοκολάτα, μέσα από την εφαρμογή του Taxibeat.

Για πρώτη φορά, είτε βρίσκεστε στο σπίτι είτε στο γραφείο, μπορείτε να απολαύσετε τις δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου και να εκπλήξετε γλυκά τους αγαπημένους και τους συναδέλφους σας, χωρίς καν να σηκωθείτε από τον καναπέ ή το γραφείο σας, απλά μέσα από το Taxibeat στο smartphone σας.

Οι Αθηναίοι χρήστες του Taxibeat θα μπορούν να λάβούν γλυκά αποκλειστικά για δύο μέρες, την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη: Ανοίγοντας το Taxibeat app, ο χρήστης θα δει ένα ειδικό κουμπί με την ένδειξη «Θέλω γλυκό». Από εκεί, με ένα άγγιγμα, θα μπορεί να καταχωρήσει την παραγγελία του. Η κάθε εορταστική συσκευασία περιλαμβάνει 600γρ. μελομακάρονα και μία σοκολάτα με πλούσια γέμιση και γιορτινά αρώματα. Το κόστος της κάθε συσκευασίας ανέρχεται σε 20 ευρώ και περιλαμβάνει την άμεση μεταφορά στο χώρο του παραλήπτη και όλες τις νόμιμες επιβαρύνσεις.

Μοιραστείτε τη γλύκα και κάντε το Δεκέμβρη σας ακόμη πιο γιορτινό, με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!

Taxibeat [Google Play Link]

Taxibeat [iTunes Link]

Loading