IFA

TCL Plex: Το πρώτο smartphone της εταιρείας έχει ενδιαφέρον

Η TCL αποκάλυψε στην IFA 2019 ένα νέο smartphone με ονομασία TCL Plex, το οποίο θα είναι και το πρώτο της εταιρείας που θα κυκλοφορήσει με το δικό της brand στις Δυτικές αγορές σε τιμή €329 μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2019.

Το TCL Plex έρχεται με οθόνη 6.53'' FHD+ τεχνολογίας TCL NXTVISION για ενισχυμένη καθαρότητα, κορεσμό χρωμάτων και αντίθεση, κάτι που αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό για την προώθηση της συσκευής. Κρατήστε ότι το Plex μετατρέπει αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο την ανάλυση των videos από SDR σε HDR. Στην αριστερή γωνία υπάρχει οπή για την εμπρόσθια κάμερα 24MP.

Στα υπόλοιπα βρίσκουμε επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 675, 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), τριπλή κάμερα 48MP f/1.8 Sony IMX586 + 16MP f/2.4 ultrawide + 2MP depth με Super Night mode και Τεχνητή Νοημοσύνη, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie με TCL UI, μπαταρία 3820mAh με φορτιστή 18W και υποδοχή 3.5mm headphone jack.

Στην κατασκευή του έχει τοποθετηθεί και ένα ξεχωριστό Smart Key που μπορείς να προγραμματίσεις για την εκτέλεση διάφορων συντομεύσεων με ένα πάτημα, διπλό πάτημα ή παρατεταμένο κράτημα. Υπάρχει, επίσης, και η εφαρμογή T-Cast για διαχείριση των τηλεοράσεων της εταιρείας.

Photo Gallery

Loading