Τέλος εποχής για το Windows 8.1, ώρα για αναβάθμιση σε Windows 10 Pro με πολύ προσιτή τιμή

Σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον, ή ακόμα και σε κάθε σπίτι, το λειτουργικό σύστημα Windows και η σουίτα Office είναι εξαιρετικά σημαντικά. Αμφότερα αποτελούν την βάση για την παραγωγικότητα στους υπολογιστές των χρηστών και φυσικά το Windows OS εξακολουθεί να διατηρεί την πρωτοκαθεδρία στον τομέα των λειτουργικών συστημάτων παγκοσμίως.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταματά την υποστήριξη του Windows 8.1 στις 10 Ιανουαρίου 2023 και ήδη ενημερώνει όσους έχουν παραμείνει σε αυτήν την έκδοση πως θα πρέπει να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους στις νεότερες εκδόσεις Windows 10 ή Windows 11. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η αγορά τους απευθείας από τη Microsoft είναι αρκετά δαπανηρή, γι’ αυτό είναι αναμφίβολα προτιμότερη η στροφή σε γνήσιες άδειες χρήσης που μπορείτε να προμηθευτείτε σε πολύ προσιτές τιμές από το κατάστημα Keysfan.

Για παράδειγμα, το Windows 10 Pro κοστίζει περίπου €200, αλλά αν επιλέξετε το Keysfan για τις αγορές σας, τότε μπορείτε να βρείτε την γνήσια άδεια χρήσης με μόλις €7.25 ή με μόλις €5.99 αν αγοράσετε το πακέτο με τα 5 κλειδιά. Εξυπακούεται ότι ο υπολογιστής σας θα είναι έτοιμος για να λάβει το Windows 11 εντελώς δωρεάν όταν έρθει η αναβάθμιση σε αυτόν και φυσικά θα λαμβάνετε όλα τα patches ασφαλείας και τα μελλοντικά updates της εταιρείας.

summer-sale-keysfan.jpg

Χωρίς να χρειαστεί να δηλώσεις κάποιο εκπτωτικό κουπόνι στο ταμείο, μπορείς να επωφεληθείς από τις παρακάτω προσφορές:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF62 κερδίζετε έκπτωση 62% στα παρακάτω:

Δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο κερδίζετε έκπτωση 50% για αγορά κλειδιού Windows 10 και Windows 11:

Χρήσιμο Λογισμικό

    Οι παραγγελίες στο κατάστημα Keysfan γίνονται πανεύκολα και γρήγορα. Απλά επιλέγεις το κλειδί που σ’ ενδιαφέρει, προχωράς στην αγορά (προτεινόμενη μέθοδος το PayPal) και πολύ σύντομα έρχεται στη διεύθυνση email που έχεις δηλώσει (έλεγχος και στον φάκελο Spam γιατί καμιά φορά ενδέχεται να καταχωρηθεί εκεί). Προηγουμένως θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την έκδοση του λογισμικού που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση της με το κλειδί που αγοράσατε.

    Για οποιαδήποτε ερώτηση, διευκρίνιση ή πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση support @ keysfan.com

    Loading