Τέλος για το YouTube Vanced!

Σημαντική και αρκετά δυσάρεστη εξέλιξη για τους χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής YouTube Vanced, καθώς οι δημιουργοί της ανακοίνωσαν πως θα αναγκαστούν να σταματήσουν την ανάπτυξη της εφαρμογής και να αποσύρουν τα download links.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το YouTube Vanced έδινε στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα videos του YouTube χωρίς να εμφανίζονται διαφημίσεις, αλλά και να απολαμβάνουν προνόμια της συνδρομητικής υπηρεσίας YouTube Premium, όπως τη δυνατότητα αναπαραγωγής στο background και PiP mode (picture-in-picture).

Όπως είναι λογικό, αρκετοί δημιουργοί περιεχομένου ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με τη ύπαρξη του YouTube Vanced, αφού έχαναν το μερίδιο των κερδών από τις εμφανίσεις των διαφημίσεων στα videos τους. Οι δημιουργοί της εφαρμογής παραδέχτηκαν πως είναι αναγκασμένοι να σταματήσουν το project για «νομικούς λόγους», επομένως, είναι προφανές γιατί πήραν αυτήν την απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι έχουν ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή στις συσκευές τους θα μπορούν να την χρησιμοποιούν κανονικά για τα επόμενα περίπου 2 χρόνια.

Loading