Θα δούμε το Netflix....στην COSMOTE TV;

Η Deutsche Telekom, μητρική εταιρεία της COSMOTE, και η Netflix ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα συνεργασία που θα προσφέρει στους πελάτες της Deutsche Telekom σε πολλές χώρες της Ευρώπης μια βελτιωμένη, απρόσκοπτη εμπειρία ψυχαγωγίας. Η συνεργασία βασίζεται στη δέσμευση της Deutsche Telekom να βελτιώνει σταθερά την ολοκληρωμένη εμπειρία του ψηφιακού σπιτιού, δίνοντας στους πελάτες της πρόσβαση στην εξαιρετική γκάμα επιλογών ψυχαγωγίας του Netflix στο πλαίσιο των προσφορών του. Πιστή στον ισχυρισμό της "Connecting your world", η Deutsche Telekom στοχεύει να μεταφέρει τους πελάτες της σε έναν τεράστιο κόσμο περιεχομένου, εμπλουτίζοντας την εμπειρία θέασης στο σπίτι και παρέχοντας μια κορυφαία υπηρεσία μέσω της καλύτερης στην κατηγορία της συνδεσιμότητας.

Ξεκινώντας με την Hrvatski Telekom στην Κροατία και την Magyar Telekom στην Ουγγαρία, οι θυγατρικές της Deutsche Telekom σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα προσφέρουν νέους τρόπους ενσωμάτωσης του Netflix - συμπεριλαμβανομένων των συνδυαστικών ή των ρυθμισμένων λειτουργιών στο τηλεοπτικό τους περιβάλλον - δίνοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές σχετικά με τον τρόπο απόλαυσης του αγαπημένου τους περιεχομένου. Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, όλες οι εθνικές εταιρείες του Ομίλου Deutsche Telekom στην Ευρώπη με υπάρχουσα τηλεοπτική προσφορά θα παρουσιάσουν τα οφέλη αυτής της νέας συνεργασίας στους πελάτες τους.

Αυτά αναφέρει το επίσημο Δελτίο Τύπου της Deutsche Telekom και αυτό που κρατάμε είναι ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε συνεργασία μεταξύ COSMOTE TV και Netflix στην Ελλάδα. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα και θα περιμένουμε αντίστοιχη ενημέρωση από την COSMOTE για το συγκεκριμένο ζήτημα. Εάν, πάντως, συμβεί θα είναι μια τρομερά σημαντική εξέλιξη τόσο για την συνδρομητική υπηρεσία της COSMOTE, όσο και για τους ανταγωνιστές της...

[via]

Loading