The Best Software Deal: Σημαντικές εκπτώσεις σε κλειδιά Windows 10 και Office

Οι original εκδόσεις των Windows 10 Pro/Home, Office 2019 και Office 2016 αποτελούν απαραίτητα εργαλεία για κάθε υπολογιστή στο σπίτι ή το γραφείο. Παρόλα αυτά, η αγορά τους απαιτεί ένα σημαντικό ποσό και ενδεχομένως να είναι ιδιαίτερα υψηλό εάν έχεις στην κατοχή σου αρκετούς υπολογιστές που έχουν παλιώσει. Γι’ αυτό είναι προτιμότερο να αποκτήσει κανείς ένα γνήσιο κλειδί για κάθε ένα από τα κορυφαία λογισμικά της Microsoft με πολύ χαμηλότερο κόστος, γνωρίζοντας βέβαια ότι μπορεί να το χρησιμοποιήσει συνήθως μόνο μία φορά (σε περίπτωση format πρέπει να πάρεις άλλο).

Αυτήν την περίοδο, το γνωστό και πολύ έγκυρο κατάστημα Keysworlds τρέχει την εκπτωτική ενέργεια “The Best Software Deal”, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε κλειδιά για Windows 10 και Office από μόλις €7.83 και €22.35 αντίστοιχα.

keysworlds-october.jpg

Συγκεκριμένα, δηλώνοντας το κουπόνι KWSS44 στο ταμείο κερδίζουμε έκπτωση 44% για τα παρακάτω προϊόντα (οι τιμές που αναγράφονται είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Σε ό,τι αφορά το Office, αλλά και συνδυασμούς Windows 10 + Office, με το κουπόνι KWSS50 η έκπτωση ανεβαίνει στο 50% για τα παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε ότι το κάθε κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για μία φορά (εκτός αν αναγράφεται κάτι άλλο από το κατάστημα), επομένως, σε περίπτωση που κάνετε format θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο για να ενεργοποιήσετε τα Windows ή Office. Επίσης, πρώτα κατεβάζετε και πραγματοποιείτε εγκατάσταση του προγράμματος που σας ενδιαφέρει απευθείας από τη Microsoft και έπειτα χρησιμοποιείτε το κλειδί που αγοράσατε από το κατάστημα Keysworlds για την πιστοποίηση τους.

Εύκολες αγορές, εύκολες πληρωμές

Το κατάστημα Keysworlds διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα που σου στέλνει τον κλειδί μέσω email μέσα σε λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγοράς. Μη ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά και στο φάκελο Spam διότι καμιά φορά πηγαίνει εκεί. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με έμβασμα, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή PayPal (η προτεινόμενη επιλογή) και για οποιοδήποτε ζήτημα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το κατάστημα στο service @ keysworlds.com.

Loading