The Book of Boba Fett: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, έρχεται το Δεκέμβριο στο Disney+

Ο Temuera Morrison πρωταγωνιστεί ως Boba Fett στη νέα spin-off σειρά του The Mandalorian, The Book Of Boba Fett η οποία έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα και αναμένεται στις οθόνες μας εντός του έτους.

O Morrison σε συνέντευξη του στο SFX Magazine δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της σειράς, αλλά ανέφερε πώς ήταν τα γυρίσματα μίας σειράς αυτής της κλίμακας κατά τη διάρκεια του Covid-19.

Περπατάς στο σετ, και ακούς: «Οι ασπίδες κάτω! Προστατευτείτε!» Άρα πρέπει να αερίζουμε τα στούντιο κάθε 20 λεπτά. Λέγεται εκκαθάριση, οπότε ξέρεις ότι έχεις διάλειμμα τότε. Υπάρχουν πολλά που γυρίζονται σε μια μέρα, αλλά με την υγεία και την ασφάλεια και τις απαιτήσεις φιλτράρεις πολλά «πράγματα», αν το θέσουμε έτσι.

Η πρώτη ένδειξη για τη σειρά Boba Fett ήρθε κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν του The Mandalorian, στην οποία ο Fett αποτελούσε ένα σημαντικό σημείο στην αφήγηση. Το The Book of Boba Fett θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ τον Δεκέμβριο του 2021, λίγο πριν από την πρεμιέρα της σεζόν 3 του The Mandalorian.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading