The Last Night: Το παιχνίδι έκπληξη της E3 2017 που έρχεται σε Xbox One και Windows PC [Video]

Ένα από τα indie παιχνίδια που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην E3 2017 είναι το The Last Night της Odd Tales, ένα cyberpunk platform παιχνίδι με 16-bit αισθητική αλλά σε ποιότητα 4K, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 για Xbox One και Windows PC. Πέραν του trailer που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο τέλος, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στις δηλώσεις του Tim Soret στο Engadget:

"Κατά κάποιον τρόπο ήθελα να δημιουργήσω ένα μεγαλειώδες παιχνίδι. Το The Last Night θα σας φέρει στον νου τα παλιά παιχνίδια, αλλά όχι ακριβώς όπως ήταν, μιας και έχουμε την τάση να ωραιοποιούμε το παρελθόν.

Δεν μου αρέσει το συστημικό gameplay και γι' αυτό επέλεξα να δημιουργήσω μοναδικές καταστάσεις. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι περιλαμβάνονται διάλογοι με διακλαδώσεις και είναι στο χέρι του gamer να αποφασίσει αν θα προσπαθήσει να μάθει αυτά που θέλει με τον διάλογο ή μέσω απειλών. Γενικότερα, οι χαρακτήρες θα θυμούνται πως τους φέρθηκες και οι αποφάσεις σου θα έχουν επιπτώσεις στην εξέλιξη της ιστορίας."

Με μια πρώτη ανάγνωση το The Last Night φαίνεται κάτι παραπάνω από ένα platform game, αλλά αυτό θα το δούμε και στην πράξη.

Loading