The Legend of Zelda: Link's Awakening, νέο trailer λίγο πριν την κυκλοφορία του

Την ερχόμενη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 θα κυκλοφορήσει επιτέλους το The Legend fo Zelda: Link's Awakening για το Nintendo Switch και όπως ήταν αναμενόμενο, η Nintendo δημοσίευσε ένα νέο story trailer για το remake που μας αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για το gameplay. Αυτή τη φορά, μάλιστα, το video συνοδεύεται από το original κομμάτι "Ballad of the Wind Fish" στην αγγλική έκδοση του.

Εξερευνήστε το ανανεωμένο νησί Koholint σε ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια της σειράς The Legend of Zelda. Ο Link "ξεβράστηκε" σε ένα μυστηριώδες νησί με παράξενους και πολύχρωμους κατοίκους. Για να δραπετεύσει από εκεί, ο Link πρέπει να μαζέψει όλα τα μαγικά μουσικά όργανα και να ξυπνήσει το Wind Fish.
Το νησί Koholint έχει επανασχεδιαστεί με νέο στυλ που θα λατρέψουν τόσο οι παλιοί gamers, όσο και αυτοί που γνωρίζουν για πρώτη φορά το παιχνίδι. Στο ταξίδι σου θα αναμετρηθείς με πληθώρα αντιπάλων στα αμέτρητα dungeos και θα αποκαλύψεις τα κρυμμένα μυστικά του νησιού. Αρκετοί αντίπαλοι είναι γνωστοί από τα παιχνίδια της σειράς Super Mario, όπως τα Piranha Plants και οι Goombas, ενώ θα αλληλεπιδράσεις με πολλούς από τους κατοίκους του νησιού που θα σε βοηθήσουν στην περιπέτεια σου.

Το The Legend of Zelda: Link's Awakening είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 1993 για το Nintendo Game Boy!

Loading