The Lord of the Rings: Gollum, νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Επιτέλους έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Lord of the Rings: Gollum, καθώς η Nacon ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού στις 25 Μαΐου 2023 για PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S και Windows PC, ενώ αργότερα θα το δούμε και στο Nintendo Switch.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία δημοσίευσε και ένα νέο trailer που αποκαλύπτει στοιχεία για την υπόθεση, ορισμένους χαρακτήρες, αλλά και λίγο gameplay. Η αρχική πρόθεση της Nacon ήταν να κυκλοφορήσει το παιχνίδι την 1η Σεπτεμβρίου 2022, όμως, η υποδοχή που έλαβε το gameplay trailer ήταν καταλυτική για να δουλέψει ακόμη περισσότερο στα γραφικά και το gameplay. Καμιά φορά τα πολλά trailers ενδεχομένως να κουράζουν το κοινό, ωστόσο, αποδεικνύεται πως έχουν την χρησιμότητα τους και μπορούν να βοηθήσουν τις εταιρείες να βελτιώσουν τα παιχνίδια τους πριν τα βγάλουν στην αγορά.

Η υπόθεση του The Lord of the Rings: Gollum είναι στημένη στα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου The Fellowship of the Ring για να εξιστορήσει τις περιπέτειες του Gollum στη Μέση-Γη, στον αγώνα του να πάρει πίσω το Ring of Power που έκλεψε ο Bilbo Bagging στα γεγονότα του The Hobbit. Η Daedalic Entertainment επέλεξε ένα story-driven στυλ action RPG, αντί ενός τεράστιου ανοικτού κόσμου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα υπάρχει σύστημα μάχης ή αν απλά θα παλεύεις με άλλους τρόπους να επιβιώσεις και να ολοκληρώσεις την αποστολή σου.


Loading