The Lord of the Rings: Gollum, δείτε το νέο εντυπωσιακό trailer του παιχνιδιού

Η εκδήλωση Nacon Connect μας έφερε ένα νέο trailer για το πολυαναμενόμενο The Lord of the Rings: Gollum, το οποίο αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση και για πρώτη φορά τον Gandalf και τον Sauron.

Το trailer ξεκινά με το Gollum να χαράσσει το σύμβολο του Δαχτυλιδιού σε έναν βράχο και στη συνέχεια περνάμε σε πραγματικό χρόνο μέσα στο παιχνίδι. Η υπόθεση είναι στημένη στα πρώτα κεφάλαια του Fellowship of the Ring, με το Gollum να δραπετεύει από τη Mordor και να ξεκινά τη μεγάλη περιπέτεια στη Μέση Γη για να αναζητήσει το Δαχτυλίδι. Στην πορεία του συναντά βαριά ονόματα των βιβλίων, όπως τον Gandalf, ξωτικά, ορκ κλπ.

Η υπόθεση του The Lord of the Rings: Gollum είναι στημένη στα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου The Fellowship of the Ring για να εξιστορήσει τις περιπέτειες του Gollum στη Μέση-Γη, στον αγώνα του να πάρει πίσω το Ring of Power που έκλεψε ο Bilbo Bagging στα γεγονότα του The Hobbit. Η Daedalic Entertainment επέλεξε ένα story-driven στυλ action RPG, αντί ενός τεράστιου ανοικτού κόσμου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα υπάρχει σύστημα μάχης ή αν απλά θα παλεύεις με άλλους τρόπους να επιβιώσεις και να ολοκληρώσεις την αποστολή σου

Το The Lord of the Rings: Gollum αναμένεται σε Windows PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 και Nintendo Switch, αλλά ακόμα δεν έχουμε οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας.

Loading