The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, νέα animated ταινία από τη Warner Bros.

Με την επερχόμενη σειρά Lord of the Rings της Amazon να γυρίζεται εδώ και αρκετό καιρό, οι fans των αγαπημένων ταινιών θα χαρούν να μάθουν ότι η Warner Bros. σε συνεργασία με την New Line Cinema ανακοίνωσαν μία επιπρόσθετη animated ταινία με τίτλο The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim.

Η ταινία The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim θα επικεντρωθεί στη ζωή του Helm Hammerhand, του θρυλικού βασιλιά του Rohan. Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας θα αναλάβει ο Kenji Kamiyama και η βραβευμένη με Όσκαρ, Philippa Boyens – που συνέγραψε τις ταινίες Lord of the Rings – θα επιστρέψει στη θέση της συμβούλου.  Η Warner Bros. Animation και η New Line Cinema έχουν στρέψει την προσοχή τους σε αυτό το έργο, καθώς το δελτίο τύπου δηλώνει ότι «πρέπει να βγει σύντομα στις μεγάλες οθόνες». Πράγματι, το animation και η ηχογράφηση βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Επί του παρόντος δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για το The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, καθώς η ταινία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading