The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, πρεμιέρα στις 12 Απριλίου...2024

Από πέρυσι τον Ιούνιο γνωρίζουμε ότι η Warner Bros. σκοπεύει να ετοιμάσει μια anime ταινία με τίτλο The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, αλλά τώρα μαθαίνουμε την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας. Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ και προκαλεί απορία το γεγονός ότι η ανακοίνωση έγινε τόσο νωρίς, αλλά ενδεχομένως η Warner Bros. να ήθελε να πατήσει επάνω στον θόρυβο που γίνεται για την επερχόμενη live-action τηλεοπτική σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power της Amazon.

Το The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim θα αφηγηθεί την ιστορία του Helm’s Deep εστιάζοντας στη ζωή και τις μάχες ενός εκ των πιο θρυλικών ηρώων της Μέσης Γης: του βασιλιά της Rohan, Helm Hammerhand.

Η παραγωγή της anime ταινίας γίνεται σε συνεργασία με τη New Line Cinema, η σκηνοθεσία ανήκει στον Kenji Kamiyama (Blade Runner: Black Lotus) και το σενάριο στους Arty Papageorgiou και Phoebe Gittins. Η δουλειά επάνω στο animation έχει ξεκινήσει ήδη από πέρυσι και σύντομα θα ανακοινωθούν οι ηθοποιοί που θα χαρίσουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Warner Bros., Toby Emmerich, δήλωσε για το The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim πως θα είναι “κάτι πρωτόγνωρο για τους θεατές”. Θα το μάθουμε στις 12 Απριλίου 2024 (ναι, 2024).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading