The Mandalorian: Πρώτο επίσημο trailer για την 3η σεζόν

Έφτασε η ώρα να δούμε το πρώτο επίσημο trailer για την 3η σεζόν του The Mandalorian, καθώς η Disney προχώρησε στην σχετική αποκάλυψη στο πλαίσιο της εκδήλωσης D23. Η συνέχεια της σειράς αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2023 αποκλειστικά μέσα από την συνδρομητική υπηρεσία Disney+.

Απ’ ό,τι φαίνεται, η τρίτη σεζόν δεν θα αποτελέσει την άμεση συνέχεια των γεγονότων που είδαμε στην δεύτερη, αλλά μετά από όσα συνέβησαν στην σειρά The Book of Boba Fett. Οι πρωταγωνιστές Din Dijarin (Pedro Pascal) και Grogu (aka baby Yoda) είχαν επανασυνδεθεί στην τελευταία, καθώς ο Grogu αποφάσισε να διακόψει την εκπαίδευση του με τον Luke Skywalker για να επιστρέψει στον Dijarin.

Στο trailer ακούγεται μια φωνή πρoς τον Dijarin να του λέει ότι δεν είναι πια Mandalorian, από τη στιγμή που αφαίρεσε το κράνος του. Επιστρέφει στο προσκήνιο η Bo-Katan (Katee Sackhoff) που θα έχει μια αμφιλεγόμενη σχέση με το ντουέτο, ενώ δεν βλέπουμε πουθενά τον Moff Gideon (Giancarlo Esposito) που ήταν ο μεγάλος ανταγωνιστής στην 2η σεζόν.

Loading