The Morning Show: Πρώτο teaser trailer για την 3η σεζόν

Η Apple ξεκίνησε τα teasers για την τρίτη σεζόν του The Morning Show, η οποία αναμένεται στην υπηρεσία Apple TV+ στις 13 Σεπτεμβρίου 2023, με ένα πρώτο teaser trailer και μια μίνι υπενθύμιση των όσων συνέβησαν στις προηγούμενες σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.

Αμέσως μετά τα εκρηκτικά γεγονότα της 1ης σεζόν είδαμε την ομάδα του The Morning Show να μαζεύει τα κομμάτια της, να προσπαθεί να ξεπεράσει την κατάρρευση της Alex (Jennifer Aniston) και τις επιλογές της Bradley (Reese Witherspoon), με όλα αυτά να οδηγούν σε ένα νέο δίκτυο UBA και μια ρευστή κατάσταση όπου η ταυτότητα είναι το παν και μπαίνει στην εξίσωση το ποιοι πραγματικά είναι σε σχέση με αυτό που δείχνουν προς τα έξω.

Στην τρίτη σεζόν του The Morning Show το μέλλον του δικτύου αμφισβητείται έντονα και η όποια αφοσίωση έχουν τα μέλη του φτάνει στα όρια της όταν ένας τεχνολογικός κολοσσός δείχνει ενδιαφέρον να το εξαγοράσει. Σχηματίζονται ετερόκλητες συμμαχίες, προσωπικές αλήθειες χρησιμοποιούνται ως όπλα και όλοι αναγκάζονται να προβάλλουν τις αξίες τους τόσο μέσα όσο και έξω από την εκπομπή.

Στο cast επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Jennifer Aniston και Reese Witherspoon, αλλά και οι Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pittman, Greta Lee, Jon Hamm και Julianna Margulies. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple άναψε πράσινο φως και για 4η σεζόν από τον περασμένο Απρίλιο.

Loading