The Outer Worlds: Launch trailer και νέα στοιχεία για το gameplay

Οι Microsoft και Obsidian ετοιμάζονται για το λανσάρισμα του The Outer Worlds στις 25 Οκτωβρίου 2019 και όπως ήταν λογικό, προχώρησαν στη δημοσίευση του launch trailer για να δημιουργήσουν τον απαραίτητο θόρυβο, αλλά και για να δώσουν ορισμένα νέα στοιχεία για το παιχνίδι.

Η δημιουργός Obsidian (Pillars of Eternity, Fallout: New Vegas, Star Wars: KOTOR) τονίζει ότι η υπόθεση εκτυλίσσεται ανάλογα με τις αποφάσεις που παίρνει ο παίκτης σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και σε κάποιο σημείο θα ακούσετε στο video τη φράση: θυμήσου, οτιδήποτε και αν συμβεί εκεί εξώ, είναι αποκλειστικά δικό σου φταίξιμο. Οι gamers θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα διαλέξουν το μονοπάτι του ήρωα ή του κακού, αλλά και να διαμορφώσουν ανάλογα την ένδυση και του στυλ μάχης του χαρακτήρα τους.

Στο παιχνίδι ξυπνάς από τον βαθύ ύπνο σου σε ένα αποικιοκρατικό διαστημικό σκάφος που χάθηκε στο δρόμο για την Halcyon, την πιο μακρινή αποικία από τη Γη που βρίσκεται στα όρια του Γαλαξία. Ανακαλύπτεις ότι βρίσκεσαι στο μέσο μιας βαθιάς συνωμοσίας που έχει σκοπό να καταστρέψει την αποικία. Καθώς εξερευνάς τα έγκατα του Διαστήματος και έρχεσαι αντιμέτωπος με διάφορες φατρίες, όλες διψασμένες για την εξουσία, εσύ θα ορίσεις τον τρόπο που ξεδιπλώνεται η ιστορία ανάλογα με τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα σου.

Το The Outer Worlds θα είναι διαθέσιμο για Xbox One, PS4 και Windows PC (αποκλειστικά σε Epic Games Store και Microsoft Store), ενώ θα προστεθεί και στη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας Xbox Game Pass. Αργότερα θα βρει το δρόμο του για το Nintendo Switch και μετά από έναν χρόνο κυκλοφορίας θα φτάσει στην πλατφόρμα Steam.

Loading