The Sims 4: Γίνεται free-to-play τίτλος από τον Οκτώβριο

Οι φήμες για την έλευση του The Sims 5 τον επόμενο μήνα ενισχύονται ακόμη περισσότερο μετά την ανακοίνωση των EA και Maxis ότι μετατρέπουν το The Sims 4 σε free-to-play τίτλο από τις 18 Οκτωβρίου 2022, όταν και θα πραγματοποιηθεί το Behind The Sims Summit.

Στο επίσημο blog αναφέρονται τα εξής:

Με το The Sims 4 να γίνεται free-to-play τίτλος, η ομάδα μας θα αφοσιωθεί ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη νέων και σημαντικών εμπειριών για το δημοφιλές παιχνίδι, τα οποία θα δουν οι gamers στην μορφή packs, kits και Sims Delivey Express drop στο κοντινό μέλλον.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Simmers για την στήριξη τους, διότι χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν εδώ. Όσοι αγόρασαν ή σκοπεύουν να αγοράσουν το παιχνίδι μεταξύ 14 Σεπτεμβρίου 2022 και 17 Οκτωβρίου 2022, θα λάβουν εντελώς δωρεάν το Desert Luxe Kit για να χαλαρώνουν τα Sims τους σε μια μοντέρνα όαση γεμάτη πολυτελή έπιπλα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, εμπνευσμένα από τις ερήμους των Νοτιοδυτικών Πολιτειών και με υλικά από ξύλο και πέτρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο παιχνίδι και θα δείτε το Desert Luxe Kit στο κεντρικό μενού για να το αποκτήσετε.

Ακόμη, τα μέλη του EA Play θα λάβουν την έκδοση The Sims 4 EA Play Edition που περιλαμβάνει το expansion Get To Work και τα μέλη του EA Play Pro την έκδοση The Sims 4 EA Play Pro Edition με τα expansions Get To Work και Toddler Stuff Pack.

Το The Sims 4 είναι διαθέσιμο για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Windows PC.

Loading