The Sopranos: Σε συζητήσεις με τον δημιουργό για νέα σειρά - prequel

Μήπως η δημοφιλής σειρά του HBO, The Sopranos θα μπορούσε να έχει συνέχεια με νέα ταινία ή σειρά; Η Ann Sarnoff της Warner Media ανέφερε ότι έχει ενθουσιαστεί με την ταινία-prequel της σειράς, The Many Saints Of Newark και άφησε να εννοηθεί ότι ίσως μια νέα σειρά ή ταινία των Sopranos να βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Μιλάμε με τον David για μια νέα σειρά που σχετίζεται με τους Sopranos για το HBO Max», είπε η Sharnoff.

Ο Chase είχε δηλώσει ότι αν επιχειρούσε ξανά τη σειρά The Sopranos, οποιοδήποτε έργο θα γινόταν θα λάμβανε χώρα μετά τα γεγονότα της ταινίας (δεκαετίες 1960-70) και πριν από τα γεγονότα της αρχικής παράστασης (1998).

Η Sarnoff είπε ότι δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση σχετικά με το αν ένα νέο έργο της σειράς The Sopranos θα ήταν σειρά ή ταινία. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το The Many Saints of Newark μπορεί να μην είδε τη μεγαλύτερη επιτυχία στο box office (έκλεισε 11,4 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως), αλλά η ταινία βοήθησε στη δημοτικότητα των Sopranos. «Δεν μπορείς να μετρήσεις μόνο με τα ταμεία», είπε.

To The Many Saints of Newark μεταδίδεται τώρα στο HBO Max, μαζί με ολόκληρη τη σειρά The Sopranos.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading